188bet体育网址 – 探知全球最新設計風向,為中國新設計力量,中國創意賦能...
住宅改造, 住宅空間, 118bet网址多少 , 私人住宅

Flow Architecture&Magrlts l “光之瀑布”雕塑感住宅

LIGHT FALLS坐落在倫敦肯辛頓的一條綠樹成蔭的道路上,倫敦事務所FLOW Architecture與倫敦建築師MAGRITS合作,徹底重建這座維多利亞式住宅以應對增加日光和空間流動性的需求,翻新後的建築從外觀上看可能是一樣的,但在內部卻體現了當代的精致。該住宅以雕塑般的采光井為中心,將日光引入建築物的核心,因此該住宅得名“光之瀑布”。該住宅有五層,包括一個新的地下室和一個兩層高的後部擴建部分,可輕鬆滿足客戶閑適的生活要求,極簡的風格感和不斷增長的藝術收藏。

Located on a leafy road in Kensington, London, this recently renovated Victorian terraced house stands out in its radical approach to inhabiting historical housing. Thoroughly reconstructed in response to the need for increased daylight and spatial fluidity by London-based practice FLOW Architecture in collaboration with London-based architect MAGRITS, the renovated building may look the same from the outside but revels internally in contemporary sophistication. Centred on sculptural light well that ushers daylight deep into the building’s core, hence the residence’s name “Light Falls”, the dwelling smoothly unfolds on five floors, including a new basement and a double-height rear-extension, comfortably catering to the client’s laidback living requirements, minimalist sense of style and growing art collection.

 

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

 

這幢四層樓高的聯排別墅最初建於1851年,其分區布局和昏暗的光線上體現了維多利亞時代的住宅建築風格。麵對這種情況,設計團隊著手徹底重新配置內部布局,僅保留麵向街道的立麵,以符合該地區的規劃限製,這實際上意味著拆除建築物並從頭開始進行重建。

Originally built in 1851, the four-storey, end-of-terrace house exemplified Victorian residential architecture in its compartmentalised layout and poor quality of natural light. Faced with such conditions, the design team set upon completely reconfiguring the internal layout keeping only the street facing façade intact in line with the area’s planning restrictions, which in effect meant demolishing the building and reconstructing it literally from scratch.

 

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

 

在建築的中心,建築師設計了一個細長的采光井,一直延伸到抬高的底層,以及一個開放的樓梯,從上層一直延伸到底層和新的地下室,兩者都以雕塑的方式構思,並由大型無框架天窗覆蓋。這兩個大膽的設計增強了垂直堆疊的居住空間的流動性,並允許自然光滲透到整個建築物的核心。“Light Falls完美地表達了該房子的靈魂,”設計團隊解釋說,“日光的層疊效應,將垂直運動引入建築中心,使內部空間更加活躍,並消除了室內外空間之間的邊界。”

At the centre of the building, the architects have incorporated a slender light well extending down to the raised ground floor and an open staircase that goes all the way from the upper floors down to the lower ground floor and the new basement below, both of which have been conceived in sculptural terms and crowned by large frameless skylights. These two bold gestures enhance the fluidity of the vertically stacked living spaces and allow natural light to percolate throughout the core of the building as reflected in the project’s name. “The name Light Falls perfectly expresses the soul of the house”, explain the design team, “the cascading effect of daylight, brought in vertical motion to the centre of the building, enlivens the interior spaces and dissolves the borders between outdoor and indoor spaces”.

 

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

 

室內和室外之間的視覺聯係也很豐富,以全玻璃擴展為中心,全景推拉門將餐廳和客廳與露台和花園連接起來。柔和彎曲的露台與采光井和樓梯的雕塑幾何形狀相呼應,可容納一棵大型核桃樹,這棵核桃樹主導著景觀花園,有機形狀的花盆和蜿蜒的小徑也是如此。

Visual connections between indoors and outdoors also abound, centred on an all-glass extension featuring panoramic sliding doors connecting the dining area and living room above with the terrace and garden on the back of the property.Echoing the sculptural geometry of the light well and staircase, the gently curved terrace accommodates a large walnut tree that dominates the landscaped garden, as do the organically shaped planters and serpentine footpath.

 

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

 

∇ 平麵圖

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

∇ 剖麵圖

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

∇ 剖透視圖

國外住宅改造,別墅改造設計,住宅空間,倫敦,維多利亞式住宅改造,住宅翻新設計

 

主要項目信息
項目名稱:LIGHT FALLS
項目位置:英國倫敦
項目類型:建築改造/住宅改造
項目麵積:290㎡
完成年份: 2019
設計公司: FLOW Architecture、MAGRITS
燈光設計:Mindseye
攝影:NAARO

 

版權聲明:本站所有文章除特別標注授權發布外,其他文字內容均為原創,享有著作權保護,未經許可不得以任何形式進行轉載(包括且不限於:媒體、網站、公眾號等)。本文鏈接 -> Flow Architecture&Magrlts l “光之瀑布”雕塑感住宅

暫時還沒有評論

  • 您好! 遊客

';
關閉
Start typing to see products you are looking for.
  • 188bet体育网址 抖音號

    — — — — — — — — — — — — — —

    抖音號:188bet体育网址

    短視頻我們分享:
    潮流時尚 | 先鋒藝術 | 建築
    室內 | 大宅別墅 | 零售商業

     

  •  

    188bet体育网址 微信公眾平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信號:design_trends

    探知全球最新設計風向,

    為中國新設計力量、中國創意賦能.

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建築改造   概念店鋪設計   酒吧設計   水舍   科技公司辦公室   杭州v+   如恩   廣州源計劃   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   廣州   深圳   台北   香港   杭州   紐約   巴黎   東京   倫敦   悉尼   巴黎

    項目類型餐廳設計   金宝搏id网址    建築改造   別墅設計   私宅設計   超小戶型   民宿酒店   新零售   工業風格   商業空間  

                      118bet金博宝

    特色分類188金宝搏手机官网    LOFT·WORK   想法集   探店   色彩視覺研究室   

     

    項目投稿       找設計師

  • 購物車

    關閉
    Scroll To Top